IT System Design IT System Design
TLF 40 19 51 30

Servicestyrings systemet

Komplet system til styring af virksomhed, som udfører service-, vedligeholdelses- eller montageopgaver.
Systemet er tilpasset den enkelte virksomheds behov og er driftsklar fra dag et. Der kommer med andre ord ikke konsulenter efterfølgende for at rette systemet til.

Systemet udmærker sig ved at kommunikationen i virksomheden udbygges med elektronisk informationsudveksling mellem hovedkontoret, de kørende medarbejdere og kunderne.
Det betyder en langt nemmere og mere optimal planlægning af arbejdet, med løbende justeringer, alt efter om en opgave tager kortere eller længere tid.

Systemet tager hånd om kommunikationen til de kørende medarbejdere og kunderne. Ordrer på serviceopgaver lægges automatisk ind i kalendersystemet og kørsels-/arbejdsruter genereres.
Systemet er komplet og indeholder også indkøb, lagerstyring, bogholderi og fakturering.

Fordelene ved systemet er indlysende.
Der spares meget tid på planlægning af arbejdet på kontoret, administrative rutiner og højere effektivitet hos medarbejderne, som får bedre overblik over kunder, opgaver og tid.
Kunderne oplever også fordelene i form af hurtige svartider og eksakte informationer om tidspunkt for arbejdets udførelse.

Kunden kan også få udleveret faktura ved arbejdets afslutning, i stedet for at den skal sendes.

Er I interesseret i at høre mere om servicestyrings systemet, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for jeres virksomhed.

IT System Design Skovmindevej 23 A DK-2840 Holte Telefon: +45 - 40 19 51 30 kontakt mail