IT System Design IT System Design
TLF 44 25 85 00

Om IT System Design

IT System Design er en virksomhed, der siden starten i 1968 har beskæftiget sig med den teknologi, som bistår virksomheder i styring af projekter, ressourcer, processer, materialer logistik og økonomi. Helt fra begyndelsen hvor IT ikke var særlig udbredt til i dag hvor IT er en del af enhver virksomhed. I takt med den teknologiske udvikling har vi altid været på forkant og tilbudt vore kunder fremtidssikrede IT systemer med en lang levetid. Vor ”ældste” kunde har vi leveret til i 30 år.

Virksomheden begyndte som Knudsen & Johnsen A/S – navnene på de to stiftere. I 2000 blev virksomheden overtaget af Morten Knudsen , søn af den ene stifter, som har arbejdet i virksomheden siden 1980. I 2005 skiftede virksomheden navn til IT System Design, for bedre at kommunikere hvad vi laver, nemlig IT systemer specielt designet til den enkelte virksomheds behov.

Gennem virksomhedens mangeårige eksistens har vi løst opgaver hos kunder fra mange forskellige brancher og af vidt forskellig størrelse. Fra få brugere til flere hundrede. Fra mindre til meget store datamængder.

IT System Design Skovmindevej 23 A DK-2840 Holte Telefon: +45 - 44 25 85 00 kontakt mail