IT System Design IT System Design
TLF 40 19 51 30

IT-systemer

Vi har stor ekspertise i de centrale systemer, der danner rygraden i virksomhedens styring og administration. Vore systemer kan også integreres med eksisterende systemer via automatisk dataudveksling.

Virksomhedens behov – i modsætning til et standardsystem - er altid udgangspunktet i vor udvikling af et IT system.

Kendetegnende for IT System Designs systemer er, at vi kommer med ny viden og nye muligheder for at udvikle virksomheden og dens medarbejdere og optimere dens processer.

Vi udvikler ud fra velfungerende basissystemer det virksomhedssystem, der bedst opfylder virksomhedens behov og ønsker. Vi tilbyder også at levere det nødvendige maskinel, konfigureret med operativsystem og database - og evt. udstyr såsom printere, stregkodelæsere etc. Vi bistår også med installation, uddannelse og support efter ibrugtagen.  Kort sagt, vi tager hånd om projektet fra start til slut.

IT System Design har mange års erfaring i udvikling, levering, tilpasning og drift af individuelle virksomhedssystemer i ind- og udland. Virksomhedens sikkerhed for at det fungerer optimalt.

Under fanebladene kan der læses mere om vore IT systemer. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for et IT system, der passer til jeres virksomhed.

IT System Design Skovmindevej 23 A DK-2840 Holte Telefon: +45 - 40 19 51 30 kontakt mail