IT System Design IT System Design
TLF 40 19 51 30

ERP – Produktions- og materialestyring

System til styring af produktionsvirksomhed fra kundeordre via tegninger, indkøb, produktionsforberedelse, tids- og kapacitetsstyring og produktionsprocesser til montage og levering.

Det optimale virksomhedstilpassede IT system til produktionsvirksomheden med mange komplekse processer. Systemet henvender sig til produktions- montage og servicevirksomheder evt. med eksisterende IT systemer der ikke giver det nødvendige  overblik, enten fordi systemerne ikke ”snakker sammen” eller der er for mange manuelle processer.

Dette system skaber overblik på alt fra projektstyring, produktionsstyring, processtyring, materiale indkøb, lagertransaktioner, fastlæggelse af terminer og tider, planlægning af ressourcer, opsamling af data og online rapportering til medarbejdere og ledelse inklusive hele økonomistyringsdelen. Alt sammen i et overskueligt visuelt system med grafik, der er tilpasset eksakt til jeres virksomhed.

Fordelene i et samlet system er, at der spares tid og ressourcer. Både medarbejdere, ledelse og kunder får løbende adgang til at overvåge produktions- og leveringsterminer og dermed bedre koordination og kundepleje.

Systemet anvendes i dag af virksomheder som producerer større anlæg, med en kompleks og lang produktionstid.

Er I interesseret i at høre mere om produktionsstyrings systemet, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for jeres virksomhed.

IT System Design Skovmindevej 23 A DK-2840 Holte Telefon: +45 - 40 19 51 30 kontakt mail